Poziv na planinarenje na Durmitor

Planinarski ormarić - Najave izleta

Pozivamo sve planinare, koji nam se žele pridružiti na planinarenju Durmitorom, obilasku kanjona Mrtvice, kanjona Tare i ostalim prirodnim zanimljivostima Crne Gore od 19.06.-25.06.2011. godine da nam se jave.

Plan puta:

Prvi dan (19.06. nedjelja)
Dolazak na Durmitor, obilazak vidikovca Ćurevac odakle je kanjon Tare najdublji i drugi po dubini u svijetu. Večera, noćenje.

Drugi dan (20.06. ponedjeljak)
Doručak. Planinarenje na Prutas i Skrčka jezera. Povratak drugim smjerom. Cjelodnevna srednje naporna tura. Večera, noćenje.

Treći dan (21.06. utorak)
Doručak i polazak na rafting Tarom. Obilazak Pivskog manastira varošice Plužine. Povratak na Durmitor. Večera, noćenje.

Četvrti dan (22.06. srijeda)
Doručak i planinarenje na Komove. Uspon na Vasojevića kom. Srednje naporna tura. U povratku obilazak varošice Kolasin, Povratak, večera i noćenje.

Peti dan (23.06. četvrtak)
Doručak i obilazak kanjona Mrtvice, manastira Morača, nacionalnog parka Biogradska gora i Biogradskog jezera i mosta na Đurđevića Tari. Povratak, večera i noćenje.

Šesti dan (24.06. petak)
Doručak i planinarenje na Bobotov kuk. Povratak drugim smjerom. Varijanta da dio grupe ide drugim smjerom i obiđe Ledenu pećinu. Srednje naporna tura. Povratak, večera i noćenje.

Sedmi dan (25.06. subota)
Doručak i povratak kući.

Putovanje uključuje:
- smještaj je na bazi 6 polupansiona (noćenje, doručak i večera), a za izlet na Komove i kanjon Mrtvice osiguran je lanč paket
- prijavu, boravišnu taksu, ulaz u nacionalne parkove, ekološku taksu za sve dane boravka, vodiče za sve planine i sve dane boravka
- rafting Tarom ili alternativno krstarenje brodom po Pivskom jezeru

Prijevoz će se organizirati ovisno o broju prijavljenih.
Prijave kod: Alojz Cetl na mob. 099 2183 119 begin_of_the_skype_highlighting              099 2183 119      end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting              099 2183 119      end_of_the_skype_highlighting ili e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript '; document.write( '' ); document.write( addy_text57583 ); document.write( '<\/a>' ); //--> Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Rok za iskazivanje interesa je: 15.12.2010.