Planinarski dom - "Planinarac"

Glavni izbornik - Planinarski dom

Planinarski dom Kalnik nalazi se u zakupu trgovačkog društva Ugostiteljstvo prigorje d.o.o. iz Križevaca.

Ugovorom o zakupu Planinarsko društvo Kalnik Križevci kao vlasnik i zakupodavac inzistirao je na tome da dom ostane planinarski u punom smislu riječi.

U tome se u potpunosti uspjelo tako da se danas u njemu ugodno možemo osjećati mi planinari kao i svi drugi posjetitelji kojima je glavni motiv dolaska u "Planinarac" boravak u prirodnom okruženju našeg predivnog Kalnika.

Planinarski_dom_Kalnik

Planinarima se nudi nekoliko karakterističnih planinarskih obroka po popularnim cijenama na što su navikli i u drugim planinarskim domovima. Također ostvaruju popust na noćenje sa planinarskom iskaznicom u iznosu od 50 % na punu cijenu noćenja. Moguća je konzumacija vlastite hrane, u domu se nalaze planinarski pečati, a novost je prekrasan kamin na kojem se mogu zagrijati ako dođu na planinarenje po Kalniku u zimsko doba godine.

Svi ostali posjetitelji navikli na veću udobnost mogu očekivati vrhunsku uslugu uz bogatu tradicionalnu i autohtonu ponudu raznih specijaliteta za razne prigode.

Pregled ponude Restorana Planinarski dom Kalnik možete vidjeti na originalnoj internet stranici: http://pldom-kalnik.hr/


Želimo Vam ugodan boravak u Planinarskom domu Kalnik.

Planinarski dom Kalnik