Dvodnevni izlet na otoke Pašman i Ugljan (21.-22.03.2020.)

Planinarski ormarić - Najave izleta

PD „KALNIK „ KRIŽEVCI POZIVA VAS NA DVODNEVNI IZLET
NA OTOK PAŠMAN ( VEL.BOKOLJ ) I UGLJAN ( ŠČAH )
21. -22.03.2020.

pasman_bokolj

PLAN IZLETA :
polazak iz Križevca prema Biogradu na moru,  21.03. ( subota ) u 05 h, s parkirališta bivše Bille, Zagreb u 06. h kod Supernove u Buzinu.
Prvi dan planinarenje po otoku Pašmanu, uspon na Veliki Bokolj ( 247 mnv ), cca 4-5 h hoda.
Noćenje u apartmanu u Ždrijelcu.

Drugi dan polazak u jutarnjim satima na otok Ugljan. Upon na Sveti Mihovil ( 265 mnv ) i Ščah ( 288 mnv ). Cca 4-5 h hoda.

OPREMA: osnovna planinarska oprema, zaštita od eventualne kiše.
HRANA: iz ruksaka. U apartmanu nam je na raspolaganju kuhinja.
SUDJELOVANJE U TROŠKOVIMA PRIJEVOZA:  cca 430,00 kn
TROŠAK NOĆENJA : 15 EUR po osobi

PRIJAVE: utorkom u prostorijama društva  ( Zlatku Mustić ) ili vodiču: Nadi Prekomorec, mob: 091/600-2428 ili na e-mail, Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .
Molim sve zainteresirane za izlet da što prije počinju s prijavama, kako bi mogli planirati prijevoz s obzirom na broj prijavljenih. Maksimalan broj što se tiće noćenja je 20.

NAPOMENA:
U slučaju jako lošeg vremena, izlet se odgađa. Vodič ima pravo izmjene plana izleta, ukoliko za to postoji opravdani razlog.
Odazivom na izlet svaki pojedinac potvrđuje da je upoznat s planom i zahtjevima izleta i da je s njime suglasan, te da ispunjava zdravstvene, fizičke i tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje na izletu, da ima uplaćenu članarinu za tekuću godinu u HPS-u, te da pristupa na izletu na vlastitu odgovornost.