Jednodnevni izlet Opatijskom obilaznicom (SUBOTA 16.11.2019.)

Planinarski ormarić - Najave izleta

PD „KALNIK „ KRIŽEVCI POZIVA VAS NA JEDNODNEVNI IZLET
OPATIJSKA OBILAZNICA   
(SUBOTA 16.11.2019.)

ODGAĐA SE RADI LOŠEG VREMENA ZA 01.12.2019.
Uplaćene akontacije za izlet, možete ostaviti za drugi termin, ili tražiti povrat koji će vam biti izvršen utorkom u prostorijama društva.

opatija2019

Opatijska planinarska obilaznica trasa je kružna, počinje i završava u Opatiji. Cijela trasa dugačka je 45 km, za što treba dva dana obilaska. Obići ćemo jedan dio trase i to od planinarskom doma POKLON,  prema OPATIJI , cca 4 h hoda.
Staza nije zahtjevna i pogodna je za sve skupine planinara.

PLAN PUTA: na izlet se ide autobusom
POLAZAK:  u 6 h iz Križevaca, parkiralište stare Bille, u 7 h Zagreb, kod Supernove u Buzinu
Planirani povratak u Križevce oko 21 h.

OPREMA: osnovna planinarska oprema
HRANA: iz ruksaka
SUDJELOVANJE U TROŠKOVIMA PRIJEVOZA: 170,00 kn, na bazi 20 ljudi, u slučaju većeg broja prijavljenih, cijena se smanjuje.    

PRIJAVE:
vodiču Nadi Prekomorec, 091/600-2428 ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ,
ili u utorak u prostorijama društva, uz obaveznu uplatu akontacije.

NAPOMENA:
U slučaju jako lošeg vremena, izlet se odgađa. Vodič ima pravo izmjene plana izleta, ukoliko za to postoji opravdani razlog.
Odazivom na izlet svaki pojedinac potvrđuje da je upoznat s planom i zahtjevima izleta i da je s njime suglasan, te da ispunjava zdravstvene, fizičke i tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje na izletu, da ima uplaćenu članarinu za tekuću godinu u HPS-u, te da pristupa na izletu na vlastitu odgovornost.