Izlet na Zavižan, 13.05.2018.

Planinarski ormarić - Najave izleta

PD Kalnik Križevci organizira
IZLET NA ZAVIŽAN (nedjelja, 13.05.2018.)

zavizan

Na izlet se polazi iz Križevaca ispred Bille u 6.00h, a iz Zagreba ispred Arene (Plodine) u 7.00h, s povratkom u Križevce u večernjim satima.

Autobusom se putuje do planinarskog doma na Zavižanu od kuda se kreće na kružnu planinarsku turu od Velebitskog botaničkog vrta na vrh Veliki Zavižan, pa dalje grebenskom stazom preko vrhova Balinovac i Zavižanska kosa natrag do planinarskog doma (u trajanju od cca 3 sata). Po dolasku u planinarski dom predviđen je odmor i ručak.
Slijedi povratak sa stajanjem u mjestu Krasno i obilaskom skloništa za medvjede u Kuterevu (po dogovoru).
Izlet se posebno preporuča polaznicima Planinarske škole 2018!

Na izlet je potrebno ponijeti višeslojnu odjeću i prikladnu obuću te dovoljno tekućine i hrane za jedan dan (ukoliko se ne uzima ručak u pl. domu).

Predviđeni trošak izleta iznosi 230 kn (prijevoz i ulaznica za nacionalni park Sjeverni Velebit) na bazi 30 prijavljenih.

Prijave za izlet i uplata kod organizatora i vodiča:
Nada Prekomorec (mob. 091 600 2428, email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ) ili
Alojz Cetl (mob. 099 2183 119, email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ) ili
utorkom od 20.00 sati u prostorijama pl. društva.

Izlet će se odgoditi u slučaju lošeg vremena.

NAPOMENA: Odazivom na izlet svaki pojedinac potvrđuje da je upoznat s planom i zahtjevima izleta i da je s njime suglasan, te da ispunjava zdravstvene, fizičke i tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje na izletu, da ima uplaćenu članarinu za tekuću godinu u HPS-u, te da pristupa izletu na vlastitu odgovornost.