Zimski planinarski pohod po Kalničkoj gredi

Planinarski ormarić - Najave izleta

Zimski planinarski pohod po Kalničkoj gredi
10.03.2018. subota

Planinarsko društvo “Kalnik” u subotu, 10. ožujka 2018. godine organizira zimski planinarski pohod po Kalničkoj Gredi na Kalniku. Okupljanje zainteresiranih planinara i izletnika je do 8:45 sati u šumskom području Vratno kod Lovačke kuće Vratno. Polazak na pohod u 9 sati .  Na pohod se ide bez obzira na vremenske uvjete, a obilazak traje prosječno 4-5 sati.


Zainteresirani koji dolaze preko sela Kalnik okupljaju se kod bifea „Kalnička klet“ u središtu mjesta do 8:30 sati kada se automobilima polazi u Vratno.
Križevčani se okupljaju u bifeu “Gornji grad” u Markovićevoj ulici u Križevcima do 8:15 sati, gdje se nakon jutarnje kave raspoređuju u automobile i polaze u Vratno.  
UTM koordinate parkirališta kod Lovačke kuće su N46 08.388 E16 30.618.

Pohod će se obilaziti po procjeni trase planinarskih vodića prema uvjetima, razine snijega i drugo.
Ponesite odjeću i obuću za presvući poslije pohoda

Nakon obilaska predviđene trase pohoda po dolasku u Planinarski dom je objed i druženje po dogovoru. Kod njega se može pod nadstrešnicom ispeći kobasice ili meso po dogovoru.

 

Prijave se zaprimaju kod Stjepana Jembreka na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili pozivom na 095 845 8509.