Izlet na Dinaru

Planinarski ormarić - Najave izleta
POZIVAMO VAS NA DVODNEVNI IZLET NA NAJVIŠU PLANINU U HRVATSKOJ!:

Dinaru (1831 mnv) 27. i 28.5. 2017.g.

Polazak: 3:00 h s parkirališta ispred BILLE u Križevcima i u 4:00 h s parkirališta PLODINE (kod Arena centra, Zagreb) Povratak: nedjelja (u večernjim satima)

HRANA: kaj volite si zemite (u subotu je osiguran ručak)
PRIJEVOZ: autobus (novi, 2015.g.)

TROŠKOVI:
• Prijevoz: 220kn na bazi 30 osoba
• Noćenje + ručak u subotu: 30kn
TEŽINA IZLETA: srednje teška staza (bude hodanja al ćemo laganini, u nedjelju izletnički)
OPREMA: planinarska (gojzerice, ruksak, zaštita od kiše, vjetra i sunca), vreća za spavanje i podmetač (karimat)

PROGRAM IZLETA:
1.DAN:
U subotu u 3:00h polazak ispred BILLE u Križevcima. Zg ekipa u 4:00 treba nas čekati kod Plodina (Arena Centar). U 8:00 planiran je dolazak do Glavaša (550mnv) odakle je polazak na vrh Dinara (Sinjal) (1831mnv). Uspon traje cca 4 sata pod stručnim vodstvom Vodičke službe i HGSS a. Poslije pohoda u Glavašu organiziran je ručak i okrijepa od strane domaćina. Spavamo u školi u Kijevu (7 km od Glavaša) u kojoj je osiguran sanitarni čvor i topla voda, potrebno je ponijeti vreću i podložak/karimat.

2.DAN:
U nedjelju nakon buđenja kavica pa obilazak okolnih znamenitosti (Kninska tvrđava, izvor Cetine, slap Krčić)

PRIJAVA i UPLATA: do 22.5.2017.g. kod: Ane Jurković 095 85 99 138; Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

NAPOMENA:
U slučaju lošeg vremena, izlet se odgađa. Vodič ima pravo izmjene plana izleta na terenu, ukoliko za to postoji opravdani razlog. Odazivom na izlet svaki pojedinac potvrđuje da je upoznat s planom i zahtjevima izleta i da je s njime suglasan, te da ispunjava zdravstvene, fizičke i tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje na izletu, da ima uplaćenu članarinu za tekuću godinu u HPS –u, i da pristupa izletu na vlastitu odgovornost.