IZLET NA SJ. VELEBIT I OTOK RAB (05. i 06.09.2015.)

Planinarski ormarić - Najave izleta

rab

Na izlet se polazi iz Križevaca ispred Bille u 6.00h, a iz Zagreba ispred Arene (Plodine) u 7.00h. Po dolasku autobusom na Sj. Velebit (Veliki Alan) slijedi silazak planinarskom stazom u trajanju od 3-4 sata do pl. doma u Jablancu.

Pl. dom Miroslav Hirtz je dom na najnižoj nadmorskoj visini u Hrvatskoj (26 m). Po dolasku u dom predviđeno je kupanje te večera (roštilj) i druženje.

U nedjelju ujutro, nakon ustajanja i doručka, slijedi prijevoz auobusom na otok Rab te uspon na najviši vrh otoka Kamenjak (408 m) u trajanju od 4 sata. Nakon silaska predviđeno je kupanje te ručak u vlastitom aranžmanu.

Povratak u Križevce je planiran u kasnim večernjim satima.

Trošak izleta na bazi 40 sudionika iznosi 225 kn (prijevoz, večera i noćenje u pl. domu). Posteljina se plaća dodatnih 10 kn ili se može ponijeti vreća za spavanje.

Prijave za izlet i uplata kod Dražena Zemun (mob. 098 409 043, email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ) ili utorkom od 20.00 sati u novim prostorijama PD Kalnik. Vodič na izletu je Nada Prekomorec.

NAPOMENA: Odazivom na izlet svaki pojedinac potvrđuje da je upoznat s planom i zahtjevima izleta i da je s njime suglasan, te da ispunjava zdravstvene, fizičke i tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje na izletu, da ima uplaćenu članarinu za tekuću godinu u HPS-u, te da pristupa izletu na vlastitu odgovornost.