Poziv na uplatu članarine za 2013.g.

Planinarski ormarić - Vijesti

Dragi planinari,

obavještavamo Vas da članarinu po povoljnijoj cijeni možete platiti do kraja ovog mjeseca odnosno još samo slijedeći utorak, 26.03.2013.g. u društvenim prostorijama. Nakon toga članarina će se moći platiti isključivo prvi utorak u mjesecu u društvenim prostorijama, te se iznos članarine povećava za 10,00 kn. Cijena iskaznice je ista tijekom cijele godine.

Na ovaj način želimo potaknuti sve naše članove i one koji to tek žele postati da članarinu plate na vrijeme. Također želimo olakšati posao našoj blagajnici koja taj posao radi volonterski. Smatramo da je razumno očekivati da se jedina članska obveza plati u neko razumno vrijeme, a to je prvo tromjesječje u godini. Stoga Vas ovim putem još jednom pozivamo da ispunite svoju obvezu i iskoristite pogodnost jeftinije članarine. Zahvaljujemo na razumijevanju!

U prva dva mjeseca ove godine ukupno je 95 članova platilo članarinu što je vrlo velika brojka obzirom na to da je u 2012.g. naše društvo imalo 143 člana.

Paklenica_web_033_480_x_360

 

Podsjećamo i na prava i obveze članova PD Kalnik Križevci:

Članom društva postaje se uplatom članarine za tekuću godinu. Članovi društva imaju jednaka prava u svim aktivnostima društva, te povlastice koje vrijede za članove Hrvatskog planinarskog saveza, a dužni su pridržavati se obaveza određenih Statutom i zaključcima, odlukama i preporukama Skupštine društva. Članstvo u društvu prestaje pismenom izjavom ili neplaćanjem članarine za proteklu godinu što utvrđuje Upravni odbor društva.

U cijenu članarine uključena je markica za tekuću godinu kojom članovi društva ostvaruju pravo popusta od 50 % na noćenje u planinarskim domovima u Hrvatskoj, Sloveniji i dijelu BiH (objekti PS Herceg Bosne), popust u trgovinama planinarske opreme (Iglu i Vrhunac 10 %), popust u cijenama ulaznica u hrvatskim nacionalnim parkovima u planinarskim područjima te osiguranje u slučaju nesreće u planini. Članovi imaju pravo sudjelovati na izletima društva te pravo i obvezu sudjelovati u radu skupštine društva.

PD KALNIK KRIŽEVCI