Izlet: Kalnik - Varaždinske toplice, 24. ožujka 2013.

Planinarski ormarić - Najave izleta
PD "KALNIK KRIŽEVCI" poziva vas na izlet:

Kalnik-Varaždinske toplice 24. ožujka 2013.
kalnik-toplice_web ***** ODGOĐENO *****
Zbog najave lošeg vremena izlet se odgađa do daljnjega

Polazak je od planinarskog doma na Kalniku u 9:00h. Predviđeno vrijeme za lakšu hodnju je 3h u jednom smjeru. Po dolasku u Varaždinske toplice se planira kupanje na bazenima i kao opcija obilazak lokalnih znamenitosti i okolice naselja. Povratak je u večernjim satima.

Za one koji žele više, preporuča se dolazak na Kalnik umjesto prijevozom nekom od staza od Križevaca. Ova ruta neće biti vođena i potrebno ju je organizirtati u vlastitom angažmanu.

Ukoliko vam niti ova dodatna opcija nije dovoljna, postoji i mogućnost cjelodnevnog planinarenja po uhodanim planinarskim stazama na Kalniku dan ranije, u subotu 23.03., uz spavanje u planinarskom domu na Kalniku. Rezervacije za ovu opciju možete izvršiti kod vodiča izleta.

Osnovna ruta od Kalnika da Varaždinskih Toplica će biti prilagođena svim dobnim i kondicijskim grupama. Povratak na Kalnik je u kasnim večernjim satima.

Cijena: ovaj izlet je besplatan, ali neprocijenjiv!

Mogućnosti:
- kupanje u toplicama - 40kn cjelodnevno, moguć popust za grupu
- noćenje u domu 40/60kn za planinare
Što je potrebno ponijeti?
· cipele za hodanje (gojzerice ili druge visoke čvrste cipele ili tenisice).
· oprema primjerena vremenskim uvjetima, čeona lampa nije na odmet!
· hrana i piće će biti dostupni za nabavu u domu i u Varaždinskim Toplicama pa se za ovaj izlet možete osloboditi takovih utega. Svakako ponijeti tekućinu za hodnju. · dobra volja - neophodan sastojak za izlet!

Vodič: Božidar SMS-095/8000880 , Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript